OHJELMAPALVELUT

PALJUVAUNU

Vuokraamme paljua mökkivieraillemme. 
Kuuden hengen kylpytynnyri kuljetetaan tilauksesta paikalle käyttövalmiina ja puhtaana. Palju on helppokäyttöinen ja termostaatti takaa sopivan lämpötilan.

Paljussa voi rentoutua ympäri vuoden!

Hinta:
100€/vrk
180€/viikonloppu


JÄRVIRETKET

Historiikkikierros Liesivedellä Kärkkäälän sydämessä kivikauden kampakeraamiselta ajalta nykypäivään. Kesäisin retki toteutetaan veneellä ja talvisin potkukelkkaillen, hiihtäen tai kävellen. Retkellä pysähdytään Uokonsaareen nuotion ääreen pullakahville tai makkaranpaistoon (tilauksesta myös ruokailu). Kesäkierroksella tutustumme myös Kellankoskeen ja Vanginveteen. 
Kesto 2-4 tuntia. 

Kalastusretki ponttoonialuksella. Isäntä kuljettaa sovitun ajan ja reitin mukaisesti sekä kaikuluotaa parhaat kalapaikat. 

Hinta:
veneillen min. 150€/kierros tai 25€/henkilö (max 12 henk.) ja talviaikaan 30€/tunti.  

OMATOIMIRETKET

Kellanmäen luontopolku on vuokramökkien läheisyydessä.  2 km pitkän polun varrella sijaitsevaan kotaan mahtuu 10 henkeä. Kodassa voi kokata ja keittää pannukahvia tulen äärellä. 

Uokonsaareen, Salmenharjun saareen Liesvedellä,  pääsee vesiteitse kesäisin veneillen ja talvisin hiihtäen. Saaresta löytyy nuotiopaikka, puucee, kotalaavu, jossa on tulisija, istumapaikkoja ja makuutila. Saarelle on matkaa mökeiltä n. 4 km. Laituri sijaitsee saaren itäpuolella.

Hiihtämään pääsee mökkien välittömästä läheisyydestä. Latuja on yhteensä noin 15km. Latuyhteys myös keskustaan. Latureitin varrella, noin kilometrin päässä mökeiltä on hyvä pulkkamäki. 

Jos kalastaminen kiinnostaa, on alueella siihen hyvät kalavedet. Läheltä löytyy myös koskikalastuspaikkoja.


Vuokrattavissa sähkö- ja 2-4hv nelitahtiperämoottoreita, polkupyöriä, kanootteja, kalastusvälineitä ja tilauksesta on saatavissa pitopalvelua. Kysy lisää!SIENESTYS JA MARJASTUS

Opastetut retket marjastuksen tai sienestyksen parissa hintaan 30€/tunti. Kesällä 2013 National Geographic kävi kuvaamassa Konnevedellä ja Salmenharjun tilalla kalastussarjaa King fishers (Kuningaskalastajat). Skandinaaviseen kalastukseen keskittyneen jakson Suomen isäntänä toimi kalamies Jasper Pääkkönen.  Ohjelmaa nähtiin myös Suomessa National Geographilla sekä FOX-kanavalla.